neosellnoasell yeksell tesell teddsell oxinsell hasansell myufile

تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
جدیدترین طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه


دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه      این طرح توجیهی در زمینه تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوريزهفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخ

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه      این طرح توجیهی در زمینه تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید و بسته بندی ماست پاستوريزه،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوريزهفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلات

ادامه مطلب  
محصولات لبنی شیر پاستوريزه پگاه ، محصولات غذایی رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت


فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات80 بی شك صنعت لبنیات دركشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه كمتر در این زمینه كار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت كه ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی كه بین مراكز علمی وصنعتی بوجود آمده است.تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان موردتوجه بشربوده است.قدیمی ترین روش تبدیل تهیه خشكبار‍، خشك، دوددادن ونمك زدن آن، سردكردن گوشت وماهی وقدیمی ترین روش نگهداری انبار كردن غلات است.نیكلاآپرت (N.Appert) در آغاز قرن نوزدهم باتولید اولین كنسرو تجارتی برای ارتش ناپلئون،تحولی در صنایع كمپوت وكنسرو بوجود آورد و از آن زمان تاكنون این صنایع پیشرفت زیادی به خود دیده است.دس

ادامه مطلب  
پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی


  مقدمهفرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنیری فرآیند شدة پاستوريزه و جانشین ها یا محصولات مصنوعی وجود دارد که به علاوه ممکن به اجزاء دیگری نیز تقسیم بندی شود که بستگی به ترکیبات و نوع و میزان (سطح) اجزاء تشکیل دهنده مورد استفاده دارد. (جدول 1 – 18) اقلام منحصر به فردی که در پائین ذکر می شود از آن جمله است.فرآورده های پنیر پرورده پاستوريزه شده : فرآورده های پنیر پروردة پاستوريزه شده (PCPS) بوسیله خر

ادامه مطلب  
تحقیق درباره پاستوریزاسیون


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 20 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه  پاستوريزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و... کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، نام پاستوريزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همراه کلاد برنارد در بیستم آوریل سال 1862م، برای اولین بار اقدام به عمل پاستوريزه نمودند. بر خلاف فرایند استریلیزه، در عمل پاستوريزه تمام میکروب های ماده غذایی را نمی کشند؛ بلکه طی فرایند پاستوريزه تعدادی از این میکروب ها را می کش

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق محصولات لبنی شیر پاستوريزه پگاه


پیشگفتاربی شك صنعت لبنیات دركشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه كمتر در این زمینه كار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت كه ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی كه بین مراكز علمی وصنعتی بوجود آمده است.تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان موردتوجه بشربوده است.قدیمی ترین روش تبدیل تهیه خشكبار‍، خشك، دوددادن ونمك زدن آن، سردكردن گوشت وماهی وقدیمی ترین روش نگهداری انبار كردن غلات است.نیكلاآپرت (N.Appert) در آغاز قرن نوزدهم باتولید اولین كنسرو تجارتی برای ارتش ناپلئون،تحولی در صنایع كمپوت وكنسرو بوجود آورد و از آن زمان تاكنون این صنایع پیشرفت زیادی به خود دیده است.دستگاههای قوطی سازي وقوطی پر كنی، اتوكلاوهای تحت فشار، بخارداغ، دستگاههای دقیق

ادامه مطلب  
پایان نامه محصولات لبنی شیر پاستوريزه پگاه ، محصولات غذایی - رب گوجه فرنگی جام شهد توس و کمپوت


فرمت فایل : WORD ( قابل ویرایش ) تعداد صفحات:65   پیشگفتاربی شك صنعت لبنیات دركشور ما سابقه طولانی داشته، اما متأسفانه كمتر در این زمینه كار تحقیقاتی و مطالعاتی انجام شده است و باید اذعان داشت كه ریشه های این ضعف در نظام آموزشی تربیت نیروی انسانی متخصص ما نهفته بوده ونیز فاصله غیر معقولی كه بین مراكز علمی وصنعتی بوجود آمده است.تبدیل و فرآوری محصولات غذایی نیز از دیرزمان موردتوجه بشربوده است.قدیمی ترین روش تبدیل تهیه خشكبار‍، خشك، دوددادن ونمك زدن آن، سردكردن گوشت وماهی وقدیمی ترین روش نگهداری انبار كردن غلات است.نیكلاآپرت (N.Appert) در آغاز قرن نوزدهم باتولید اولین كنسرو تجارتی برای ارتش ناپلئون،تحولی در صنایع كمپوت وكنسرو بوجود آورد و از آن زمان تاكنون این صنا

ادامه مطلب  
دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی


      دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی فهرست :عنوان                                                                     صفحهبخش اول: مقدمه                                       &nbs

ادامه مطلب  
دانلود مقاله آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوريزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوريزه


 تعداد صفحات : 114 صفحه          -       قالب بندی :  word           هدف- آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوريزه وتوانایی تولید شیر استریل وپاستوريزه  سرفصل ها: اهمیت شیر- انواع نژادها گاوهای شیری – انواع نژاد گوسفند وبز شیری مكانیزم تولید شیر و عوامل موثر برتولید آن-  اجزای شیر وعوامل موثر برتولید آن: خصوصیاتی فیزیكی وشیمیایی شیر { نقطه انجماد- وزن مخصوص – رنگ – غیره }.  خواص شیمیایی تركیبات شیر – چربی ها – لاكتوز- ویتامین ها پروتئین ها- آنزیمها- املاح وعناصر.  بهداشت ومیكروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد فرایند تولید شیر پاستوريزه


17 صفحه word |فونت tahoma سایز 14| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق- مراحل تولید شیر پاستوريزه: هنگام تولید شیر پاستوريزه ، شیر خام همزمان با پاستوريزه شدن ، هموژن و خامه گیری نیز می شود . برای پاستوريزه كردن شیر ، شیر خام از تانك ذخیره وارد بالانس تانكBalance Tanke شده و با استفاده از پمپ به قسمت بازیافت Regeneration می شود در این قسمت با شیر پاستوريزه در یك مبدل حرارتی در مجاورت هم قرار می گیرند و دمای شیر پاستوريزه به شیر خام منتقل می شود و دمای شیر خام كمی افزایش می یابد سپس شیر خام پاستوریزاتور منتقل شده ، پاستوریزاتور ما دارای سه صفحه و چهار زمانه می باشد كه شیر در صفحه اول تا 0c45گرم می شود سپس وارد سپراتور یا خامه گیر می شود و چربی آن تا میزان 5/2گرفته می شود سپس وارد صفح

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi